Mješovite borilačke vještine (MMA)

  • Individual sport

Opis

Prednosti za djecu

Rješava sukobe

Podučava poštovanju

Poboljšava društvene vještine

Kako stečene kompetencije doprinose rješavanju problema nasilja i socijalne isključenosti

Budući da djeca iz različitih sredina dolaze učiti pod jednim krovom, treneri promiču suosjećanje, vodstvo i dijeljenje. Djeca će naučiti kako rješavati sukobe i raditi skladno s drugima. 

Zahtijeva se od učenika da pokažu poštovanje prema svojim trenerima i da poštuju autoritet. Oni također uče biti pristojni, ponizni i razvijaju poniznost. Mladi se učenici tretiraju s jednakim poštovanjem kao i odrasli i uče da vraćaju to poštovanje drugima.

Treninzi zahtijevaju od djece da rade u timskom okruženju i da se nose s drugom djecom različitih uzrasta, dakle izgradnjom socijalnih vještina s mlađom i starijom djecom. Oni uče surađivati i razumjeti ponašanje tima, i imaju priliku za druženje s djecom iz različitih sredina.

Kratki opis

MMA je borbeni sport s punim kontaktom koji omogućuje udaranje i grappling, kako stojeći tako i na tlu, koristeći tehnike iz raznih borbenih sportova i borilačkih vještina. Pobjeda u meču obično se ostavaruje odlukom sudaca nakon što je proteklo određeno vrijeme, prekidom suca (na primjer, ako se natjecatelj ne može inteligentno obraniti), prekidom liječnika (zbog ozljede), predajom od strane natjecateljevog trenera bacanjem ručnika ili nokautom.

Naujas blokas
Blokas apie
Blokas apie
Straipsnių sąrašas
Straipsnių sąrašas
Titulinio CTA
Titulinio CTA
Konktaktų forma
Konktaktų forma
Forma skirti surinkti informaciją iš lankytoj
Išplėčiama dėžutė
Išplėčiama dėžutė
Galerijos sąrašas
Galerijos sąrašas
Galerija
Galerija
Galerijos blokas
Galerijos blokas
Žemėlapis
Žemėlapis
Projekto partneriai
Projekto partneriai
Tekstas
Tekstas
Text block used for simple text paragrphs or tables
Video
Video
Įkelkite filmukus iš YouTube arba vimeo platformų
Pasirikite bloko tipą